Naturen netop nu

Naturen netop nu

Af: Lars Gejl

Naturen netop nu er "evighedskalenderen" til naturvennen, der både vil have plads til mærkedagene og til notater om naturen i bl.a. haven og dens nærhed. Hver måned indledes med en naturhistorie om årstidens hændelser i naturen og hver uge illustrerer og beskriver et aktuelt dyr eller blomst. I selve kalenderafsnittet kan du dag for dag, året rundt, i faktakolonner notere temperatur, vind og vejr under datoen, for fx citronsommerfuglens tilstedeværelse, tranernes træk, løvsangernes ankomst, den første solsorteunge på græsplænen og de første silkehaler i æbletræet. Bagerst i bogen findes artslisten med plads til alle de fuglearter du ser fra matriklen. Naturen netop nu er således en smuk, indholdsrig og enkel kalender til både huset, sommerhuset og campingvognen, og til værtinden, der holder af naturens udvikling gennem året.

Oprind. pris kr. 150,00
Papyrus pris kr. 49,95
 
 Naturlommekalenderen 2018
Naturlommekalenderen 2018

Af: Thomas Bjørneboe Berg, Bent Lauge Madsen, Tommy Dybbro m.fl.

I Naturlommekalenderen 2018 fortæller de 365 små dagstekster, hvad der sker i naturen netop nu, og de oplyser også om aktuelle meteorsværme, synlige planeter og andre astronomiske begivenheder. Naturlommekalenderen giver selvfølgelig også plads til dine egne optegnelser på alle årets 365 dage – og i en særlig notatsektion bagest i kalenderen.

Kalenderen indeholder derudover: 12 månedstekster med dejlige tegninger af illustrator Anna Margrethe Kjærgaard. 12 stjernekort med ledsagende tekst. Det er Bjørn Franck Jørgensen, som står for alle oplysninger om astronomiske begivenheder. 12 små tekster om vejrhistorikken for de seneste 5 år. Det er meteorolog Jesper Theilgaard, som skriver dem.
Papyrus pris kr. 127,00
 
Kend fuglen 

Kend fuglen

Af: Lars Gejl

Er den første fuglebog, som lærer digfuglen at kende , før du ser den. Bogen er inddelt i 3 afsnit. Første del fortæller og viser dig, hvad du skal lægge mærke til for at kunne bestemme hvilken art, du iagttager. Anden del udgøres af forskellige nyudviklede plancher af de fleste europæiske arter, opsat efter størrelse og lighed. Tredje del beskriver de europæiske fugleordener, familier og slægter ud fra jizz, flugt, adfærd, biotop, stemme og føde. • silhuetter af 500 europæiske fugle i størrelse fra XS til XL • karakteristiske hoved og næbformer • Look-a-likes (lignende arter) • arter med unikke silhuetter

Papyrus pris kr. 229,95
 
 Fugle i farver

Fugle i farver

Af: Tommy Dybbro

En praktisk guide til 267 fugle i hele Skandinavien. Hver art beskrives med kendetegn, forekomst, levevis, træk og overvintring. De mange smukke og livagtige tegninger gør det nemt at kende de forskellige arter fra hinanden - også for begyndere.

Fra 12 år.

Papyrus pris kr. 175,00
 
Politikens store fuglebog 

Politikens store fuglebog

Af: Tommy Dybbro

Politikens store fuglebog fortæller om alle danske og skandinaviske ynglefugle samt de almindelige og sjældne trækgæster. For hver af de 344 arter beskrives udseende, biologi, trækruter og status. Bogen er ideel som grundbog for den fugleinteresserede, som ønsker udførlig viden om de danske og skandinaviske fugle.

Bogen er overdådigt illustreret med mere end 1000 nye, enestående akvareller af Carl Christian Tofte, en af Danmarks fineste fugletegnere.

Bogen er vedlagt en cd med stemmer af de 95 almindeligste danske fugle.

Papyrus pris kr. 300,00

 Verden Rundt

Verden Rundt
- som jæger, lystfisker, og far

Af: Michael Sand

Jagt og lystfiskeri fortalt i ord og foto.Bogen er en samling af de bedste artikler fra de populære jagtårbøger, hvor forfatteren optræder som både jæger, lystfisker og far.
Papyrus pris kr. 299,00
 
 
 
Papyrus pris kr. 399,95
 
Jagtriflen 
Jagtriflen

Af: Henrik Rudfeld

Bog der går i dybden med riflens mange detaljer og dens anvendelse som jagtvåben og på skydebane

Papyrus pris kr. 349,00

 
 


Papyrus pris kr. 169,95
 
 Jagtrejsefeber
Jagtrejsefeber

Tag med på jagt på seks kontinenter.
I jagtrejsefeber tager de fem erfarne og anerkendte eventyrer: Claus Ballisager, Erik Hahn Pedersen, Jens Kjær Knudsen, Jørn Folner og Thomas Lindy Nissen læseren med på jagt på samtlige seks kontinenter på kloden, hvor det er muligt at gå på jagt
Papyrus pris kr. 299,00
 Buejagt på Big Five

Buejagt på Big Five

Af: Max Steiner

Som den første danske og europæiske buejæger - og som en af de ganske få i hele verden - har Brian Jensen præsteret at lave en "Big Five". Altså at nedlægge de fem største og farligste vildtarter i Afrika med bue og pil. Kom med på eventyr i Afrika efter leopard, løve, bøffel, næsehorn og elefant.

Papyrus pris kr. 249,00
 
Det jagende menneske 
Det jagende menneske

Af: Troels Pedersen

Jagtlig fortællerkunst og billedkunst spiller perfekt sammen i denne flotte bog. Gennem 26 stemningsmættede kapitler viser forfatteren Troels Pedersen hvordan den mest dybtliggende del af jagtglæden er fælles arvegods for alle jægere. Læseren kan opleve jagt på sneppe, fasan, råvildt, kronvildt, ænder og gæs m.m., primært i Danmark, men med enkelte afstikkere til Skotland. Teksten understøttes af jagtkunstneren Alan Mattisons flotte helsides farveillustrationer, der giver deres eget bud på oplevelsen af den danske jagt.

Papyrus pris kr. 199,00
 
Ung eller gammel? 
Ung eller gammel?
- en håndbog for jægere

Af: Bruno Hespeler & Bernd Krewer

Det er et udtryk for godt jægerhåndværk at man er i stand til at fastslå kønnet og alderen på et stykke klovbærende vildt på alle tider af året. Kun på den måde er man i stand til at følge bestandenes trivsel og gennemføre en afbalanceret afskydning. Men de færreste har den fornødne praktiske erfaring til at vide præcis hvad det er, man skal kigge efter for at se, om et af dyrene i en rudel er et smaldyr eller til at vurdere, om en stor hjort også er gammel. Samtidig findes der et utal af myter, for eksempel om aldersbestemmelse af råbukke, som man skal vide at manøvrere uden om! Denne bog gennemgår på en enkel og praksisnær måde, hvordan man kan aldersbestemme kronvildt, dåvildt, råvildt, muflon og vildsvin på baggrund af kropsbygning og adfærd, og fortæller, hvordan denne viden kan bruges konstruktivt i jagtudøvelsen.
Papyrus pris kr. 269,00 
 
 

 

Fluefiskerens Grundbog

 Solskin på sporet

Solskin på sporet

Af: Anne Egede

Bogen "Solskin på sporet - fra hvalp til schweisshund" henvender sig til alle, der interesserer sig for schweisstræning, uanset om det er for at blive optaget i schweissregistret, om hunden skal bestå schweissprøven for at deltage i udstilling eller avl, eller om man blot ønsker at gå schweiss og blodspor som en særligt spændende og udfordrende måde at aktivere hunden på. 
Papyrus pris kr. 348,00
 
Jagtbogen 2016 
Jagtbogen 2016
- Vildsvinet

Af: Michael Sand

Jagtbogen udkommer hvert år op til jul og er den sikre julegave til jægeren. Både den nye jæger og den som samler på de populære årbøger.

Jagtbogen-Vildsvinet indeholder en samling flot illustrerede jagtreportager fra Danmark og andre spændende jagtlande.
I den nye årbog kan man opleve vildsvinejagt på tre forskellige kontinenter og andejagt i ikke mindre end fire forskellige verdensdele.
De øvrige reportager fordeler sig på emner som gåsejagt, bukkejagt, sneppejagt, agerhønsejagt og bekkasinjagt samt fasanjagt for børn. Desuden kan der læses om antilopejagt med kobberkugler og kalkunjagt i USA med den populære TV-program Nak og Æd.

Den nye årbog indeholder også en artikel om jagt på verdens største gnaver og en reportage om lynhurtige duer i Argentina, som blev fanget i helt unikke fotoskud som næppe er set tidligere.

Papyrus pris kr.299,00
 
 

Papyrus pris kr. 199,95
 
 Jagthåndbogen
Jagthåndbogen

Af: Verner Frandsen

Håndbog for nye jægere uanset alder og for erfarne jægere, som ønsker nye udfordringer. Bogen indeholder al grundlæggende jagtteknisk viden og ruster samtidig læseren til at løfte det ansvar over for vildtet, den øvrige natur og medmenneskene, som jagtudøvelse giver. På en grundig og uhøjtidelig måde behandler bogen jagtens hovedemner: • Jagtmuligheder • Våben, ammunition og andet udstyr • Skydningens grundregler • Jagtformer • Vildtarternes kendetegn og jagtlige adfærd • Sikkerhed og etik • Skudtegn og eftersøgning • Jagthunde • Behandling af vildt efter nedlæggelse • Vildtpleje, revirpleje og opdræt • Vildtforskning

Papyrus pris kr. 89,95

 
 Kong Hans og fasankokken til bisættelse

Kong Hans og fasankokken til bisættelse
- og andre fortællinger

Af: Børge Cato Holm

Forfatteren Børge Cato Holm (f. 1957) er født ind i en jæger- og lystfiskerfamilie i Nebel ved Grauballe. Gennem årene er det blevet til mange sjove og finurlige oplevelser i naturen, både alene og sammen med gode kammerater.

De fleste historier foregår naturligt nok på Silkeborgegnen, hvor Børge er født og opvokset og stadig bor. Ulydige og fabelagtige jagthunde, ydmyge og brovtende jagt- og lystfiskerkammerater samt farverige jægere med anløben jagtmoral indgår også i dyre- og persongalleriet.

Børge er udlært i jagt- og fiskeriafdelingen i Thorkild Knaps Isenkræmmerforretning på Østergade i Silkeborg, og Børges specielle oplevelser i forretningen samt på jagter med den stoute isenkræmmer har fået et helt kapitel for sig selv.

Person- og stednavne er i flere historier opdigtede og Børge tager forbehold for historiernes sandhedsværdi – underholdningsværdien står han til gengæld inde for...

Oprind, pris Kr. 159,00
Papyrus pris kr. 49,95

 Råvildt og medaljebukke

Råvildt og medaljebukke

Af: Kim Lindgren

Råvildt og medaljebukke i en nyrevideret og udvidet udgave er uden tvivl den mest detaljerede danske bog om råvildtet, råvildtjagten og råvildtforvaltningen. Samtidig beskrives i bogen, hvordan man kan udvikle medaljetrofæer på ens jagtrevir. Afsnittene om skudtegn og eftersøgning samt anskydningstyper beskriver detaljeret, hvordan dyret reagerer ved en anskydning, ligesom alle anskydningstyper gennemgås nøje.

Papyrus pris kr.250,00
 
 Få den jagtkammerat du fortjener
Få den jagtkammerat du fortjener.

Af: Rolf Andersen

Få den jagtkammerat du fortjener. Enkle trin for trin-anvisninger forklarer, hvordanen jagthund præges og trænes i uddannelsen fra hvalp til fuldbefaren jagthund - og prøvehund hvis det er ambitionen.

Papyrus pris kr. 59,95
 
Fik du den jagtkammerat du fortjente 
Fik du den jagtkammerat du fortjente?
- en genopretningsbog 

Af: Rolf Andersen

Blev din jagthund ikke helt, som du havde håbet? Fortvivl ikke. En af Danmarks mest kendte hundetrænere Rolf Andersen giver dig i Fik du den jagtkammerat du fortjente? masser af gode råd og vejledning til, hvordan du kan genoprette din hund, så du får alle tiders gode jagthund.
I samme lette sprog som i sin forrige bog Få den jagtkammerat du fortjener guider Rolf Andersen dig gennem de genopretningsøvelser, der er nødvendige, så du kan tage din hund med på jagt igen, uden den ødelægger det hele. Til stor glæde og tilfredsstillelse for både hund og dig.
Papyrus pris kr. 199,00 
 
 Jagtbogen 2015
Jagtbogen 2015
- Sikahjorten 

Af: Michael Sand

Artiklerne i den nye Jagtbogen – Sikahjorten kan læses hver for sig og spænder over vidt forskellige emner som f.eks. kaninjagt i Danmark med bue. Fasanjagt på Sjælland. Sommer-gemse-jagt i New Zealand. Spyd-jagt på monster ål. Gåsejagt i Norge. Hjortejagt i Sverige og det irske højland samt det vildtrige skotske lavland etc.

Jagtbogen bærer i 2014/15 undertitlen Sikahjorten, og en reportage fra den asiatiske sikahjorts europæiske højborg, nemlig Irland, indleder Jagtbogen, som er på 256 sider.
Papyrus pris kr. 299,00 
 
 Gone hunting
Gone hunting - De vilde unge mænd

Af: Thomas Lindy Nissen

I denne bog følger vi seks Freddy Wulff -inspirerede, unge eventyrere på deres færd rundt om i verdens jagt- og vildmarker. Vi møder dem på uvejsomme destinationer, hvor de alle for en kortere eller længere periode har taget et arbejde inden for jagt, natur- eller vildtforvaltning ... og ofte uden, at de bliver betalt for det.
Du kan bl.a. læse om:
- at rejse direkte fra det arktiske Grønland til Cameroun for at deltage i en antikrybskytte-enhed.
- ubehaget i at stå ansigt til ansigt med en sortbjørn på klos hold i de canadiske skove kun bevæbnet med en bue og pil.
- hvordan det er at arbejde for en vanvittig outfitter i et af verdens mest afsidesliggende og ugæstfri områder.
- hvad en outfitter kræver af unge mennesker, der gerne vil arbejde med jagt i udlandet.
- og meget andet ...
Papyrus pris kr. 299,00
 


Papyrus Bøger - papir | 8700 Horsens