Til startsiden Udskriv side

Jagtrejsefeber 2

- Jagtberetninger, gode råd og guidelines

Af: Thomas Lindy Nissen

Jagtrejsefeber 2

 

Succesen fortsætter - guide til ni lande på seks kontinenter:
I Jagtrejsefeber 2 tager nogle af Danmarks mest berejste jægere læserne med på jagt og eventyr i Cameroun, Namibia, Forenede Arabiske Emirater, Island, Norge, Tyskland, Australien, Alaska og Peru.
Kapitlerne er bygget op med en spændende jagtrejseberetning, der giver læseren en fornemmelse af selv at befinde sig på bjerget, i bushen, med riflen i skydestokken eller i en af de mange andre jagtsituationer.
Hvert kapitel er efterfulgt af talrige farvekodede faktabokse, som i de fleste tilfælde sætter læseren i stand til at booke en lignende rejse i det land eller på det revir, der er beskrevet.
At tage på jagtrejse bliver i disse år mere og mere populært. For mange jægere er glæden ved aktivt at planlægge turen, finde det bedste revir og vælge den helt rigtige udbyder en vigtig del af processen. Valg af det rigtige udstyr, den rigtige årstid og det optimale kaliber er andre vigtige delmål. Jagtrejsefeber 2 giver dig guidelines herom.

 


 Havørred

Havørred
Reflektioner på kysten

Af: Jens Bursell & Rasmus Ovesen

Målet med denne håndbog om kastefiskeri med kunstagn på spinne-, flue- og bombardagrej er at sikre, at du ikke blot kommer hjem med gode oplevelser – men også fanger fisk:
Papyrus pris kr. 299,00
 
 Laks
LAKS

Af: Jan Grûnwald

JAN GRÜNWALD er en legende blandt lystfiskere i Norden, pioner inden for fluefiskeri efter laks og en fremragende fortæller.
Papyrus pris kr. 399,95
 
Hvilken hund skal jeg vælge? 
Hvilken hund skal jeg vælge?

Af: Bruce Fogle

Hvis du overvejer at anskaffe en hund, er Bruce Fogles "Hvilken hund skal jeg vælge?" en god hjælp.

Bogen gennemgår flere hundrede hunderacer og fortæller om deres udseende, temperament og egnethed som kæledyr.

Der er også nyttige råd om udstyr, kost, pleje og sygdomme.

Oprind Pris Kr. 200,00
Papyrus pris kr. 49,95

 
 Fuglekalender 2017
Fuglekalender 2017

Hver årstid har sin karakter – og sine fugle. De stille vintermåneder går over i de forårsmånedernes hektiske aktivitet, hvor fuglesangen tager til. Så kommer sommerens jagt på føde til de små unger, og når efteråret sætter ind, er det tid for mange fugle til at bryde op for at drage mod varmere himmelstrøg.

Denne kalender løber parallelt med fuglenes liv – her kan aftaler skrives op side efter side med notater om fugle i haven eller i naturen.

Den perfekte kalender for naturinteresserede og de mange, der følger fuglenes liv på foderbrættet.

Papyrus pris kr. 169,95
 
 Jagtrejsefeber
Nyhed
Jagtrejsefeber

Tag med på jagt på seks kontinenter.
I jagtrejsefeber tager de fem erfarne og anerkendte eventyrer: Claus Ballisager, Erik Hahn Pedersen, Jens Kjær Knudsen, Jørn Folner og Thomas Lindy Nissen læseren med på jagt på samtlige seks kontinenter på kloden, hvor det er muligt at gå på jagt
Papyrus pris kr. 299,00
 Helt vildt kogebogen
Helt Vildt
- Kogebogen

Af: Merete Harrsen

Illustrationerne består af vignetter og tegninger af Leif Ragn-Jensen.

Bogen indeholder 84 opskrifter på fuglevildt, 10 opskrifter på hårvildt(Hare), 50 på hjortevildt, 6 på svin, 36 opskrifter på indmad og diverse opskrifter, samt 60 opskrifter på tilbehør. En opskrift pr. side.

Samtlige jagtbare vildttyper i Danmark er repræsenteret.

Papyrus pris kr. 349,00
 
Det jagende menneske 
Det jagende menneske

Af: Troels Pedersen

Jagtlig fortællerkunst og billedkunst spiller perfekt sammen i denne flotte bog. Gennem 26 stemningsmættede kapitler viser forfatteren Troels Pedersen hvordan den mest dybtliggende del af jagtglæden er fælles arvegods for alle jægere. Læseren kan opleve jagt på sneppe, fasan, råvildt, kronvildt, ænder og gæs m.m., primært i Danmark, men med enkelte afstikkere til Skotland. Teksten understøttes af jagtkunstneren Alan Mattisons flotte helsides farveillustrationer, der giver deres eget bud på oplevelsen af den danske jagt.

Papyrus pris kr. 199,00
 
Ung eller gammel? 
Ung eller gammel?
- en håndbog for jægere

Af: Bruno Hespeler & Bernd Krewer

Det er et udtryk for godt jægerhåndværk at man er i stand til at fastslå kønnet og alderen på et stykke klovbærende vildt på alle tider af året. Kun på den måde er man i stand til at følge bestandenes trivsel og gennemføre en afbalanceret afskydning. Men de færreste har den fornødne praktiske erfaring til at vide præcis hvad det er, man skal kigge efter for at se, om et af dyrene i en rudel er et smaldyr eller til at vurdere, om en stor hjort også er gammel. Samtidig findes der et utal af myter, for eksempel om aldersbestemmelse af råbukke, som man skal vide at manøvrere uden om! Denne bog gennemgår på en enkel og praksisnær måde, hvordan man kan aldersbestemme kronvildt, dåvildt, råvildt, muflon og vildsvin på baggrund af kropsbygning og adfærd, og fortæller, hvordan denne viden kan bruges konstruktivt i jagtudøvelsen.
Papyrus pris kr. 269,00 
 
 

 

Fluefiskerens Grundbog

 Solskin på sporet

Solskin på sporet

Af: Anne Egede

Bogen "Solskin på sporet - fra hvalp til schweisshund" henvender sig til alle, der interesserer sig for schweisstræning, uanset om det er for at blive optaget i schweissregistret, om hunden skal bestå schweissprøven for at deltage i udstilling eller avl, eller om man blot ønsker at gå schweiss og blodspor som en særligt spændende og udfordrende måde at aktivere hunden på. 
Papyrus pris kr. 348,00
 
Jagtbogen 2016 
Jagtbogen 2016
- Vildsvinet

Af: Michael Sand

Forlaget skriver

 

Jagtbogen udkommer hvert år op til jul og er den sikre julegave til jægeren. Både den nye jæger og den som samler på de populære årbøger.

Den nye årbog hedder Jagtbogen-Vildsvinet.

Jagtbogen-Vildsvinet indeholder en samling flot illustrerede jagtreportager fra Danmark og andre spændende jagtlande.
I den nye årbog kan man opleve vildsvinejagt på tre forskellige kontinenter og andejagt i ikke mindre end fire forskellige verdensdele.
De øvrige reportager fordeler sig på emner som gåsejagt, bukkejagt, sneppejagt, agerhønsejagt og bekkasinjagt samt fasanjagt for børn. Desuden kan der læses om antilopejagt med kobberkugler og kalkunjagt i USA med den populære TV-program Nak og Æd.

Den nye årbog indeholder også en artikel om jagt på verdens største gnaver og en reportage om lynhurtige duer i Argentina, som blev fanget i helt unikke fotoskud som næppe er set tidligere.

Papyrus pris kr.299,00
 
 Danske Guldmedaljer
Danske Guldmedaljer

Af: Robert V. Olsen

I denne selvbiografi fortæller Robert Vestergaard Olsen om sit liv med dansk skovbrug. Bogen fortæller i korte glimt om familiens ophold og virke i mange forskellige egne af landet fra Gribskov i Nordsjælland til nordjyske klitplantager.
Mest er det dog en jagtbog. Forfatteren var primus motor i etableringen af den nordjyske kronvildtbestand og flere dåvildtbestande. Bogen er derfor også en historisk beretning om hjortevildtets indtog i andre landsdele.
I årene 1987 – 2011 var forfatteren personen bag Kronvildtoversigten i jagtbladende. Kapitlerne om Kronvildtoversigten og Danmarks Dåvildt indeholder også en kort gennemgang af kron- då- og sikavildtets historie i Danmark.
Papyrus pris kr. 199,95
 
 Jagthåndbogen
Jagthåndbogen

Af: Verner Frandsen

Håndbog for nye jægere uanset alder og for erfarne jægere, som ønsker nye udfordringer. Bogen indeholder al grundlæggende jagtteknisk viden og ruster samtidig læseren til at løfte det ansvar over for vildtet, den øvrige natur og medmenneskene, som jagtudøvelse giver. På en grundig og uhøjtidelig måde behandler bogen jagtens hovedemner: • Jagtmuligheder • Våben, ammunition og andet udstyr • Skydningens grundregler • Jagtformer • Vildtarternes kendetegn og jagtlige adfærd • Sikkerhed og etik • Skudtegn og eftersøgning • Jagthunde • Behandling af vildt efter nedlæggelse • Vildtpleje, revirpleje og opdræt • Vildtforskning

Papyrus pris kr. 89,95

 
 At skyde en elefant

At skyde en Elefant

Af: Steen Andersen

Papyrus pris kr. 299,00

 Råvildt og medaljebukke

Råvildt og medaljebukke

Af: Kim Lindgren

Råvildt og medaljebukke i en nyrevideret og udvidet udgave er uden tvivl den mest detaljerede danske bog om råvildtet, råvildtjagten og råvildtforvaltningen. Samtidig beskrives i bogen, hvordan man kan udvikle medaljetrofæer på ens jagtrevir. Afsnittene om skudtegn og eftersøgning samt anskydningstyper beskriver detaljeret, hvordan dyret reagerer ved en anskydning, ligesom alle anskydningstyper gennemgås nøje.

Papyrus pris kr.250,00
 
 Få den jagtkammerat du fortjener
Få den jagtkammerat du fortjener.

Af: Rolf Andersen

Få den jagtkammerat du fortjener. Enkle trin for trin-anvisninger forklarer, hvordanen jagthund præges og trænes i uddannelsen fra hvalp til fuldbefaren jagthund - og prøvehund hvis det er ambitionen.

Papyrus pris kr. 199,00
 
Fik du den jagtkammerat du fortjente 
Fik du den jagtkammerat du fortjente?
- en genopretningsbog 

Af: Rolf Andersen

Blev din jagthund ikke helt, som du havde håbet? Fortvivl ikke. En af Danmarks mest kendte hundetrænere Rolf Andersen giver dig i Fik du den jagtkammerat du fortjente? masser af gode råd og vejledning til, hvordan du kan genoprette din hund, så du får alle tiders gode jagthund.
I samme lette sprog som i sin forrige bog Få den jagtkammerat du fortjener guider Rolf Andersen dig gennem de genopretningsøvelser, der er nødvendige, så du kan tage din hund med på jagt igen, uden den ødelægger det hele. Til stor glæde og tilfredsstillelse for både hund og dig.
Papyrus pris kr. 199,00 
 
 Jagtbogen 2015
Jagtbogen 2015
- Sikahjorten 

Af: Michael Sand

Artiklerne i den nye Jagtbogen – Sikahjorten kan læses hver for sig og spænder over vidt forskellige emner som f.eks. kaninjagt i Danmark med bue. Fasanjagt på Sjælland. Sommer-gemse-jagt i New Zealand. Spyd-jagt på monster ål. Gåsejagt i Norge. Hjortejagt i Sverige og det irske højland samt det vildtrige skotske lavland etc.

Jagtbogen bærer i 2014/15 undertitlen Sikahjorten, og en reportage fra den asiatiske sikahjorts europæiske højborg, nemlig Irland, indleder Jagtbogen, som er på 256 sider.
Papyrus pris kr. 299,00 
 
 Hemingway om jagt og fiskeri
Hemingway om jagt og fiskeri.

Af: Ernest Hemingway

For Hemingway var jagt og fiskeri ikke blot to store lidenskaber - det var også discipliner, der krævede både færdigheder og mod, og som gav ham mulighed for at undersøge fundamentale aspekter af den menneskelige natur.

Papyrus pris kr. 299,95
 
Åbningstider: Mandag - Torsdag: kl. 09.30-17.30 | Fredag: kl. 09.30-18.00 | Lørdag: kl. 09.30-14.00


Papyrus Bøger - papir | Søndergade 15 | 8700 Horsens | Tlf.: 7561 0144 | E-mail: