Til startsiden Udskriv side

 Iqbal Farooq og julesvineriet

Iqbal Farooq og julesvineriet

Af: Manu Sareen

Oh, Josef og Marina. Jeg sværger, jeg passer på jer. Frygt ikke ham der Herodes, den afghanske bjergbonde-tjaber -Råber Mohammed, der spiller Gud i Blågårdsskolens krybbespil. Skolen har nemlig besluttet at genindføre julen - når bare den er multietnisk, altså. Hjemme hos Iqbal i Blågårdsgade bliver der også julet igennem. Iqbals far er trukket i nissehuen og inviterer hele opgangen til dansk juleaften. Men i København er den gode julestemning forsvundet. Gaderne bliver rippet for julepynt i nattens mulm og mørke, og da også det store rådhusjuletræ forsvinder sporløst, beslutter Iqbal og Tariq at efterforske mysteriet. En gammel kending er nemlig lige blevet løsladt fra Vestre Fængsel og meget tyder på, at han har en finger med i spillet. Det bliver en dramatisk december-kapløb mod tiden for at redde København og – ikke mindst - julen! En julekalenderbog i 24 kapitler og den fjerde bog i serien om den forrygende familie Farooq fra opgangen i Blågårdsgade nå Nørrebro.

Papyrus pris kr. 99,95
 
Jul hos Peddersen 
Jul hos Peddersen

Af: Sven Nordqvist

Peddersen og katten Findus har haft travlt med juleforberedelserne. Men nu er de endelig ved at være færdige med det hele. Det eneste, de mangler, er juletræet fra skoven og julemaden fra købmanden.

Og hvad sker der så? Peddersen falder og forstuver foden. Det gør så ondt, at han hverken kan tænke på juletræ eller julemad. Det tegner sandelig til at blive en munter jul! Findus er i hvert fald godt sur
Papyrus pris kr. 129,95
 
Villads fra Valby holder jul 

Villads fra Valby holder jul

Af: Anne Sofie Hammer

Har du nogensinde tænkt over, om nisser findes i virkeligheden? Og hvis de findes – tror du så, man kan få dem at se? Det er netop den slags ting Villads fra Valby tænker rigtigt meget over denne jul, hvor han både har en rokketand og er rykket op i 1.V. I bogen kan du bl.a. høre om nissefælder og tandfeer, forsvundne nintendoer, krokodiller i kloakken, kravlenisser og juleklip. Om at blive væk i juletivoli - og om den helt særlige kriblende fornemmelse i maven, som julen altid giver. Bogen indeholder 25 kapitler – et til hverdag i julemåneden samt et til den 25. december, "som mest er med, fordi det er så kedeligt, at alt det sjove slutter den 24. december".

Papyrus pris kr. 199,95
 
Jul i Zoo 
Jul i Zoo 

Af: Lars-Henrik Olsen

Alle beboerne i Zoologisk Have glæder sig til jul! Girafferne og elefanterne og flododderne og ... bjergfolkene, der bor i Ugletårnet! Bjergfolkene passer sig selv og dyrene, og ingen ved, at de findes. De er nemlig usynlige, når de har deres røde huer på.

Den lille bjergfolkefamilie kunne nemt blive boende i tårnet de næste 100 år, hvis ikke direktøren havde andre planer. Han vil rive Ugletårnet ned, og det er en katastrofe! Hvor skal de nu bo? Og hvem skal passe dyrene, når bjergfolkene er væk? Heldigvis kommer gårdnissen Hyggen på besøg en dag. Og han er altid så fuld af gode ideer ...

Kalenderbog med 24 kapitler - et til hver dag i julemåneden.

Papyrus pris kr. 169,95
 
Julefortællinger 
Julefortællinger
- En antologi 

Af: Astrid Lindgren

I denne bog er alt fra barndommens jul samlet, hvad enten det nu foregik i Bulderby eller i Katholt, på Junibakken eller et andet sted. Læs det, for akkurat sådan var julen, da man var lille!
Papyrus pris kr. 149,95

 Peddersen: Nissemaskinen

Peddersen: Nissemaskinen

Af: Sven Nordqvist

Hvad er det for noget med julenissen, der kommer med gaver juleaften? Vil katten Findus vide.

Årh, det er jo ikke noget man skal tro for meget på, mener Peddersen. Men så let slipper han ikke. Nu har Finus hørt om nissen, og selvfølgelig så kommer nissen også hjem til dem juleaften. Ikke Peddersen, det gør nissen da, ikke også? Plager Findus.

Og Findus er god til at plage, så til sidst kommer Peddersen til at love, at nissen nok skal komme juleaften.

Men hvordan undgår han nu, at Findus bliver skuffet? Skal han opfinde en nisse? En nissemaskine? Nej, det kan man da ikke.

Papyrus pris kr. 149,95
 
 Hyggen - historien om en gårdnisse
Hyggen - historien om en gårdnisse

Af: Lars-Henrik Olsen

Hyggen er ikke en julenisse. Han er en gårdnisse. En gårdnisse er en sagnfigur, man troede på i gamle dage. Man mente, han boede på høloftet, og at han var med til at passe på gården, især dyrene i stalden. Han sov om dagen og var vågen om natten. Som løn for arbejdet skulle han have en skål grød, helst hver aften og med en klat smør. Gårdnissen var lunefuld. Han var ikke til at spøge med!

Der er 24 kapitler. Et til hver dag i julemåneden!
Papyrus pris kr. 129,95
 
 Mig og bedstefar - og så Nisse Pok

Mig og bedstefar - og så Nisse Pok

Af: Ole Lund Kirkegaard

Julefortælling om en dreng, som hvert år tilbringer december måned på landet hos sin bedstefar, hvor han får fortalt historier og møder drillepinden Nisse Pok.

Ole Lund Kirkegaards juleklassiker er inddelt i 24 kapitler - et kapitel hver dag lige til juleaften.

Papyrus pris kr. 129,95
 
 Kaptajn Bimses jul
Kaptajn Bimses jul

Af: Bjarne Reuter

Dette er fjerde selvstændige bind i Bjarne Reuters sjove, eventyrlige og hyggelige fortællinger om pigen Anna og handes venne Kaptajn Bimse og Goggeletten.
Papyrus pris kr. 99,95
 
 Karl og julestjernen
Karl og julestjernen

Af: Bjarne Reuter

Denne historie handler om en bambuspind,

 

to englevinger og en dreng, der blev til et halvt æsel.

Sluttelig fortælles der om et krybbespil, som gik galt på den helt rigtige måde.

En julefortælling af Bjarne Reuter med smukke farveillustrationer af LIlian Brøgger

Papyrus pris kr. 149,95

 Nissernes hemmelige bog

Nissernes hemmelige bog

Af: Wil Huygen

Nissernes verden er mere fuldkommen end vores, og de har langt bedre evner for at iagttage og forstå naturen. De har en tilgang til tilværelsen, som vi kun kan få en svag fornemmelse af gennem gamle eventyr.

I denne bog berettes om nissernes tøj, deres lege, deres redskaber - som kan være ganske avancerede, fx en vanddrevet trykluftmaskine og en faldskærmselevator - deres følelsesliv, deres forhold til dyr, deres kamp mod troldene og meget, meget mere.

Det er kort sagt en ganske uundværlig håndbog for enhver - barn eller voksen - der interesserer sig for nissernes liv og færden.

Papyrus pris kr. 149,95
 
 Peters jul
Peters jul
- med cd

Af: J. Krohn

Den evige juleklassiker Peters Jul i en lækker gaveudgave inkl. cd hvor Johannes Møllehave læser hele bogen op
Papyrus pris kr. 129,95
 
 Peters jul

Peters jul
- Vers for børn

Af: Pietro Krohn;J. Krohn

"Jeg glæder mig i denne tid;
nu falder julesneen hvid,
så ved jeg, julen kommer.
Min Far hver dag til byen går,
og når han kommer hjem jeg står
og ser hans store lommer." Den klassiske julefortælling om spændt venten og barnlig forløsning. Juleeventyr for hele familien.

Papyrus pris kr. 99,95
 
 Peters jul
Peters jul
- Vers for børn 

Af: Herluf Jensenius

'Jeg glæder mig i denne tid;
nu falder julesneen hvid,
så ved jeg, julen kommer.
Min Far hver dag til byen går,
og når han kommer hjem jeg står
og ser hans store lommer.' Den klassiske julefortælling om spændt venten og barnlig forløsning. Juleeventyr for hele familien.
Papyrus pris kr. 99,95
 
 Drengen der drog nordpå med sin far for at finde julemanden
Drengen der drog nordpå med sin far for at finde julemanden 

Af: Kim Leine

Der var engang en bygd i Grønland, med nogle mennesker og nogle slædehunde. Og der var en dreng og hans lillesøster og hans mor og far. Der var sne, og der var storm, og nogle gange var der helt stille vejr, og isen lå på fjorden, og fjeldene rundt om fjorden havde hvide snekjoler på, som svingede rundt, når det blæste. Og det var snart jul.

Drengen hedder Andreas, og han elsker julen – det gør hans far til gengæld ikke. Han afskyr den faktisk. Så drengen tager sin far på en slædetur for at se, om han ikke kan finde julemanden til ham ...
Papyrus pris kr. 199,95

Juletilbud hos Papyrus

Der tages forbehold for Priser og udsolgte varer.

 

 

KØB JULEGAVERNE NU


 

 

 
Åbningstider: Mandag - Torsdag: kl. 09.30-17.30 | Fredag: kl. 09.30-18.00 | Lørdag: kl. 09.30-14.00


Papyrus Bøger - papir | Søndergade 15 | 8700 Horsens | Tlf.: 7561 0144 | E-mail: