Til startsiden Udskriv side

Børnebøger på tilbud

Så er den ged barberet og 80 andre sjove vendinger med dyr

Så er den ged barberet og 80 andre sjove vendinger med dyr

Af: Hélène Wagn;Sarah Wagn Møller

Genopfrisk 80 af de sejeste, sjoveste og skøreste dyrevendinger – og læs om, hvorfor vi siger sådan. Bagest i bogen finder du en stribe forslag til lærerige sprog- og gættelege, som du sikkert er en ørn til at klare.

Det kribler og krabler alle vegne i denne bog, hvor dyrene har hovedrollen og gør vores sprog finurligt og levende. Her kan du møde brilleaber, rotter på loftet, sløve padder, røde rejer, hellige køer, forsøgskaniner og mange andre udtryk med dyr.

Oprind. pris kr. 150,00
Papyrus pris kr. 49,95
 
Ib Spang Olsens bedste 
Ib Spang Olsens bedste
- Kiosken på Torvet, Blæsten, Drengen i månen, Min bold, Det lille Lokokotiv, Regnen

Af: Ib Spang Olsen

6 af Spang Olsens allerbedste historier: Kiosken på Torvet, Blæsten, Drengen i Månen, Mariehønen, Det lille Lokomotiv og Regnen. Der er mange, der er vokset op med Ib Spang Olsen i 60'erne. Hans stemme er lige så karakteristisk som hans streg - og Danmarks Radios fantastiske børneprogrammer, hvor han tegnede og fortalte historier, er legendariske. Man kunne ikke se ham. Kun høre ham. Men man kunne se hans streg og hans tegninger. De voksede som magi frem på skærmen, mens han fortalte. Ib Spang Olsen er en tegner og fortæller af verdensformat. Det er ikke bare noget vi påstår! det er bevist! For alle Ib Spang Olsens klassiske børnebøger udkom i hele verden – med stor succes. Og der er ikke noget at sige til det, for han er helt unik.
Oprind. pris kr. 300,00 
Papyrus pris kr. 69,95
 
Flere af Ib Spang Olsens bedste 

Flere af Ib Spang Olsens bedste
- Mosekonens bryg, Gamle Fru Glad, Kattehuset, Mariehønen, Hvordan vi fik vores naboer, Pjer Brumme

Af: Ib Spang Olsen

Ny samling af Ib Spang Olsens bedste billedbøger. Indeholder klassikerne: Mosekonens bryg, Gamle Fru Glad, Kattehuset, Mariehønen, Hvordan vi fik vores naboer, Pjer Brumme

Oprind. pris kr. 300,00 
Papyrus pris kr. 69,95
 
 Onkel Karfunkel udvalgte børnerim

Onkel Karfunkel udvalgte børnerim

Af: Halfdan Rasmussen;Ib Spang Olsen

En af Halfdan Rasmussens klassiske og populære samlinger af børnerim illustreret af Ib Spang Olsen.Halfdan Rasmussen (født 1915) er en af Danmarks store digtere i det 20 århundrede; og er blandt andet kendt for sine mange betagende børnebøger.

Oprind. pris kr. 130,00 
Papyrus pris kr. 39,95
 
 Fem små troldebørn

Fem små troldebørn

Af: Halfdan Rasmussen

Billedbog på vers om fem små troldebørn; der spiser en mand; kaster ham op og sætter ham forkert sammen.

Oprind. pris kr. 80,00 
Papyrus pris kr. 39,95

Min lille køkkenhave - dyrk, høst, spis

Min lille køkkenhave
-
dyrk, høst, spis

Af: Bella Linde

Sæt spaden i jorden – det er tid til at dyrke dine egne grøntsager. Rødbeder og rabarber, bønner og jordbær, squash og ærter ... Tænk, at man kan dyrke sin egen mad! I tekst og billeder får du tips til, hvordan du kan dyrke 14 forskellige grøntsager i haven, i højbedet eller på altanen. I bogen finder du også masser af nemme opskrifter – lige til at gå til.

Oprind. pris kr. 160,00 
Papyrus pris kr. 39,95
 
 Farmanden
Farmanden

Af: Kim Fupz Aakeson

Birgers far har mødt en fremmed dame, som han bedre kan lide end Birgers mor. Og så flytter han med to kufferter og en tennisketcher. Nu er der meget tomt derhjemme, tomt og helt farløst. Birger og Birgers mor græder hele aftenen. Til sidst siger Birgers mor: "Vi må have en ny far." Det er Birger nu ikke så sikker på. "Hvor finder man sådan en?"snøfter han. "Nede hos Farmanden," siger Birgers mor og tørrer sine øjne. "Farmanden," siger Birger. "Hvad er Farmanden for noget?" "Hvad sælger Pølsemanden?" spørger Birgers mor. "Pølser," mumler Birger. "Hvad sælger Ismanden?" spørger Birgers mor. "Is," siger Birger og pudser sin næse. "Hvad sælger Farmanden så?" "Åh," siger Birger. "På den måde." Og så går Birger og Birgers mor ellers på udkig ... i farmandsbutikken!
Oprind. pris kr. 100,00 
Papyrus pris kr. 39,95
 
Pigen der fik rigtig mange søskende 

Pigen der fik rigtig mange søskende

Af: Kim Fupz Aakeson;Lilian Brøgger

En pige var alene i verden. Der var osse en dame der hed Mor, en mand der hed Far og en hund der hed Pølle. Men ellers var pigen helt alene. Så gjorde hun det andre børn osse gør. Hun fandt på en lillebror. Hun fandt på en lillebror der hed Kenneth. Kim Fupz skrev det første oplæg til denne tekst efter en idé og flere skitseforslag af Lilian Brøgger. Bogen er blevet til i et usædvanligt samarbejde over en længere periode, hvor forfatter og illustrator har været i stadig dialog med hinanden.

Oprind. pris kr. 100,00 
Papyrus pris kr. 39,95
 
Gud og Adam og Eva 

Gud og Adam og Eva

Af: Kim Fupz Aakeson

Det begyndte med at Gud var helt alene i sin super lækre have der var fuld af dejlige ting. Han lå i hængekøjen og så solen stå op og gå ned og op og ned. Dag ud og dag ind. Han kom faktisk til at ede sig lidt i længden. Men så fik han en ret god ide. Han ville lave sig en ven.

Syndefaldsmyten: Hvad skete der i virkeligheden i den have?

Oprind. pris kr. 230,00 
Papyrus pris kr. 39,95
 
 Min helt egen billedordbog på engelsk

Min helt egen billedordbog på engelsk

Af: Anna Ribbing

En indholdsrig og underholdende ordbog fra A til Z - med masser af sjove billeder I din helt egen billedborgbog lærer du en masse engelske ord at kende. A som i 'Apple', I som i *Ice cream' og R som i 'Rabbit'. Du lærer også lange og mere udsædvanlige ord som 'Easter bunny' og 'Fireworks'. Hvilke navne findes der på engelsk? Hvordan tæller man, og hvilke ord gemmer sig egentlig i ordet 'Rattlesnake'?

Oprind. pris kr. 150,00 
Papyrus pris kr. 49,95

 De utilpassede - et blodigt eventyr fra udkantsdanmark

De utilpassede - et blodigt eventyr fra udkantsdanmark

Af: John Kenn Mortensen

Lolland.

Ligner en lort, der ikke vil skylles ud. Og nu skvulper den barerundt i røven på resten af Danmark.

Det er her, Johan bor. Det er her, han er født og opvokset. Der er også en overhængende fare for, at det er her, han snart vil ende sine dage i hænderne på landsbybøllen Jackie, eller som offer for en lollandsk vampyr. Der er nemlig sket det, at hele Lollands voksne befolkning er blevet forvandlet til vampyrer. Inklusive hans bedste ven, Jacob, selv om han slet ikke er voksen. Som om det ikke er nok, er Johan også forelsket. Helt vildt forelsket i Dorthea. Som er hans babysitter. Kan det blive værre?

A DVA R S E L !

Denne bog indeholder bandeord, heavy metal, døde undulater, mennesketomme landsbyer, afhuggede hoveder, hekse, utilpassede unge, uhygge, generelt ubehag, spandevis af blod, en lille smule kærlighed og rigtig, rigtig mange vampyrer ... Der sker noget nede på Lolland ... Det er for alvor slut med at dø af kedsomhed på en af omegnens roemarker.

Oprind. pris kr. 200,00
Papyrus pris kr. 49,95
 
 Hjemme er måske ikke et sted
Hjemme er måske ikke et sted

Af: Lin Hallberg

Lin Hallberg har skrevet en hesteskildring ud over det sædvanlige. Sara er 19 år og er netop ved at være færdig med gymnasiet, da hun kommer ud for en alvorlig ulykke. Sommerferierejsen til Grækenland bliver byttet ud med hospital, slanger og genoptræning. Og i hospitalssengen vender minderne tilbage, minderne fra barndommen i Argentina, hvor alle børnene på estanciaen legede, red til skole og var lykkelige sammen. Alt det, der pludselig fik en brat ende. Sara beslutter sig for at drage tilbage til Argentina. For at få svar. For at finde tilbage til livet og glæden. Og for at finde Nube – hesten, som har betydet mere end noget andet.
Oprind. pris kr. 230,00
Papyrus pris kr. 49,95
 
 Flyv min fugl

Flyv min fugl!

Af: Lesley Barnes

Prinsessen er så glad for sin fugl; men en dag slipper den ud af buret og flyver væk. Hun må jage den gennem hele slottet for at fange den og sætte den tilbage i buret; men pludselig synger den ikke længere. Først da den bliver sluppet fri; vil den synge.Billedbog med flapper; som barnet kan løfte undervejs for at hjælpe fuglen på vej. Også med opfordring til at tælle forskellige ting på de detaljerede og muntre billeder af de mange aktiviteter og dyr på slottet.Dorthe Grønbæk i lektørudtalelsen:En meget enkel og poetisk historie for de allermindste med mulighed for dialog når der skal tælles og findes ting på siden. Illustrationerne er spinkle og indeholder mange detaljer og de leder tankerne hen på kunstneren Bjørn Wiinblad. ... Sød lille findebog til de yngste læsere af prinsessebøger. 

Oprind. pris kr. 130,00
Papyrus pris kr. 39,95
 
 Som plumrevand og slatten salat
Som plumrevand og slatten salat

Af: Julie Sternberg

Ellinor er på sommerlejr. Hun troede, det ville blive en sjov oplevelse, men i stedet er der klamme insekter, ulækker mad, og til svømmetimen kan hun slet ikke holde hovedet oppe over vandet. Men som dagene går, indser Ellinor, at selv de værste oplevelser kan føre til dejlige overraskelser. Som plumrevand og slatten salat er andet bind i serien om Ellinor.     Fra 7 år
Oprind. pris kr. 180,00
Papyrus pris kr. 29,95
 
 Som mugne småkager og sur eddike
Som mugne småkager og sur eddike

Af: Julie Sternberg

Ellinor er i dårligt humør. Hendes fantastiske barnepige Bibi skal flytte. Pludselig er alle de ting, som hun plejer at elske, slet ikke sjove mere. Det bliver endnu værre, da Ellinor får en ny babysitter, som er meget anderledes. Men midt i alt det svære lærer Ellinor nye ting om venskab og om sig selv. Som mugne småkager og sur eddike er første bind i serien om Ellinor.     Fra 7 år
Oprind. pris kr. 180,00
Papyrus pris kr. 69,95

 Den lille røde trold

Den lille røde trold og Hittebarrnet

Af: Dorte Karrebæk

Det sker, at man gleemmer suin bedste ven. hvis det sker for dig, så husk ham igen.

Oprind. pris kr. 150,00 
Papyrus pris kr. 29,95
 
 Pixi-bib: Bamse og den lille røde bil og andre historier

Pixi-bib: Bamse og den lille røde bil og andre historier

Af: Grete Janus Hertz, Ilselore Turne m. fl.

Et Pixi-samlebind med 8 klassiske Pixi-historier med masser af nostalgi

Bamse og den lille røde bil
Her går Tante Tea
En blomstret paraply
Bare jeg havde en grå elefant
Mit legetøjsskab
Her kommer Bamse
Grisen der ikke ville hjem
Ingers undulat

Bogen indeholder 224 sider 

Oprind. pris kr. 70,00
Papyrus pris kr. 39,95
 
 Pixi-bib: Rasmus Klump passer en hvalunge og andre historier

Pixi-bib: Rasmus Klump passer en hvalunge og andre historier

Af: Carla og Vilh. Hansen

Et Pixi-samlebind med 8 originale historier

Rasmus Klump passer en hvalunge
Rasmus Klump besøger bedstefar
Rasmus Klump hjælper postbudet
Rasmus Klump hos grisene i troldeskoven
Rasmus Klump møder en kinesisk fætter og en ny nabo
Rasmus Klump bygger en kane
Rasmus Klump på troldejagt
Rasmus Klump er opfinder

Bogen indeholder 224 sider. 

Oprind. pris kr. 70,00
Papyrus pris kr. 39,95
 
 Den lille røde trold vil flytte

Den lille røde trold vil flytte

Af: Dorte Karrebæk

Den lille røde trold vil flytte. Den lille gule snegl er ikke helt glad ved tanken, men indvilliger alligevel i at tage med. Det er nu ikke helt nemt at finde det perfekte sted ...

Det er svært at flytte sin

lille ven. Men så må man

flytte ham hjem igen.

En billedbog for de mindste om et ubrydeligt venskab. 

Oprind. pris kr. 150,00
Papyrus pris kr. 29,95

 
 Rasmus Klump - Mine første år

Rasmus Klump
- Mine første år

Mine første år er en dejlig bog, hvor du kan samle minderne om de store begivenheder i barnets første år. Skriv fødslen, barnedåben, tænder, de første skridt, 1 års fødselsdagen osv. og sæt dine egne billeder ind på siderne.

I bogen er der også herlige billeder af Rasmus Klump og alle hans søde og sjove venner, der er elsket af alle børn. 

Oprind. pris kr. 150,00
Papyrus pris kr. 39,95

Over under

Over under

Løft flappen, og se, hvad der foregår under jorden! Rejs med ned i dybet, og oplev, hvem der lever i havet, hvad der foregår i minerne, hvem der gemmer sig i slotskælderen, og hvad der bor under din seng!

Hvert opslag gemmer et hav af ting, man skal finde. Kan du fx finde en blyant på hvert opslag?

Fra 4 år.

Oprind. pris kr. 100,00
Papyrus pris kr. 39,95
 
Hr. Babels tårn 

Hr. Babels tårn

Af: Sally Altschuler og Svend Nordqvist

Forlaget skriver

Prinsessen keder sig. Der sker aldrig noget nyt i hendes land. Hvis hun bare kunne se alting oppefra, ligesom fuglene, ville hun sikkert ikke kede sig mere. Så kongen befaler hr. Babel at bygge verdens højeste tårn. Det er en meget stor opgave, så han sender bud efter de bedste folk fra de fjerneste egne. Men det er ikke let at få alle de forskellige mennesker til at arbejde sammen ... Hr. Babels tårn er en fri genfortælling af myten om Babelstårnet. Illustreret af Sven Nordqvist. 

Oprind. pris kr. 150,00 
Papyrus pris kr. 39,95
 
 Jeg DØR uden dyr

Jeg DØR uden dyr

Af: Siri Spont

Livet som tween. Det fortæller Tilda om i Jeg DØR uden dyr.

Fem ting, der vil gøre hel mit liv perfekt:
1) At min bedste veninde Thea endelig har opdaget, hvor kedelig poptøsen Elin er, så hun ikke vil være sammen med hende mere.
2) At ækle Marcus flytter og skal gå i en anden skole langt, langt væk.
3) At vi finder ud af, hvor vi skal gøre af de nye kaninunger, så vi ikke behøver at aflive dem.
4) At en eller anden fyr bliver interesseret i mig. Og jeg mener ikke en af idioterne fra klassen, men en der er pæn.
5) At nogen opfinder en vaccine mod dårlig mave, som alle er nødt til at få. Dårlig mave er faktisk den værste sygdom, der findes.

Oprind. pris kr. 150,00
Papyrus pris kr. 39,95
 
H.C. Andersens Klods-Hans 

H.C. Andersens
Klods-Hans

Af: Jens Andersen;Solveig Agerbak

Klods-Hans rider af sted på sin gedebuk for at vinde prinsessens hjerte. Han har hverken læst tykke bøger eller kan landets love udenad. Men han har mudder i lommerne og en krage i hånden, da han når frem til slottet. Og hvem kan stå for det? H.C. Andersen for de yngste – genfortalt med nænsomhed og respekt af H.C. Andersen-eksperten og forfatteren til den prisbelønnede biografi om Danmarks store eventyrforfatter. 

Oprind. pris kr. 130,00 
Papyrus pris kr. 39,95
 
H.C. Andersens Prinsessen på ærten 

H.C. Andersens
Prinsessen på ærten


Af: Jens Andersen;Solveig Agerbak

Engang imellem kan man være så heldig, at kærligheden banker på ens dør, når man allermindst venter det. Det sker for prinsen i eventyret PRINSESSEN PÅ ÆRTEN. H.C. Andersen for de yngste – genfortalt med nænsomhed og respekt af H.C. Andersen-eksperten og forfatteren til den prisbelønnede biografi om Danmarks store eventyrforfatter.

Oprind. pris kr. 130,00 
Papyrus pris kr. 39,95

Til toppen

Til toppen

Klik for at læse mereStort udvalg i nedsatte bøgerKlik for at læse mere
 
Åbningstider: Mandag - Torsdag: kl. 09.30-17.30 | Fredag: kl. 09.30-18.00 | Lørdag: kl. 09.30-14.00


Papyrus Bøger - papir | Søndergade 15 | 8700 Horsens | Tlf.: 7561 0144 | E-mail: